Termeni și Condiții
Complex Turistic Casianna - Păltiniș

Termeni și Condiții

Următorii termeni si condiții se vor aplica tuturor rezervărilor, indiferent cum au fost efectuate (prin site-ul propriu, email, telefonic, agent de turism sisteme sau motoare de rezervari). Va rugam sa va alocati timp sa le cititi inainte de a efectua o rezervare. Va rugam sa acordati atentie politicii de plata si de anulare inainte de a rezerva, la fel de bine ca tuturor termenilor si conditiilor din acest document.


Acord – acordul reprezintă confirmarea rezervării împreună cu termenii și condițiile din prezenta informare;
Oaspete – reprezintă persoana care urmează a fi cazată în cadrul pensiunii operată de către societatea noastră;
Ofertă – reprezintă oferta de cazare, care cuprinde termenii esențiali de desfășurare a contractului de servicii de cazare/hoteliere și produce efecte între părți de la momentul când oaspetele achită avansul pentru rezervarea efectuată.
Pensiunea – reprezintă pensiunea Alpia-Casi.
La Complex Turistic Casianna - Păltiniș camerele se pot rezerva folosind butonul Rezervare de pe site www.casianna.ro sau contactand Receptia la numarul de telefon/whatsapp/massanger +40720998662 sau pe adresa de e-mail booking@complexturisticalpina.ro.

Rezervarile trebuie efectuate in avans. Tarifarile pentru cazare se vor baza pe disponibiliatatea de la data ofertarii.

Oaspetele are posibilitatea de a plati tariful pentru intregul sejur inainte de si/sau la sosirea la pensiune, cat si pentru celelalte costuri sau cerinte solicitate pensiunii in numerar sau cu card bancar, sau prin preautorizarea unui card bancar. Daca depozitul a fost deja platit pentru a garanta rezervarea, oaspetele va plati diferenta pana la suma totala de plata in momentul sosirii la pensiune. Costurile actuale vor fi platite doar in moneda locala a pensiunii (lei/ron) sau in euro, in acord cu procesul de rezervare. Monedele de ofertare alternative sunt doar indicative si vor fi bazate pe rata interna de schimb a hotelului, si sunt supuse fluctuatiilor bancare.

Prin plata avansului (depozitului) oaspetele este de acord cu desfășurarea raporturilor contractuale în condițiile descrise în prezenta informare și înțelege pe deplin conținutul termenilor și condițiilor. Plata avansului reprezintă consimțământ pentru acceptarea pur și simplă a ofertei de cazare oferită de către pensiune, în condițiile art. 1196 Cod civil.

Oaspetele are obligatia de a plati in concordanta cu tariful agreat pentru cazare cat si pentru extra serviciile agreate conform ofertarii, cel mai tarziu in ultima zi de sedere pe baza prezentarii contului, impreuna cu dovada depozitului oferita initial de oaspete.

Anularile asupra oricarei rezervari trebuie efectuate in scris. Oaspetele este raspunzator pentru plata catre pensiune a taxei de anulare, respective pensiunea are dreptul de a reține avansul achitat cu titlu de taxă de anulare.

Toate camerele care au fost confirmate ca rezervate vor fi pastrate pentru prima noapte a datei programate de sosire, timp in care pensiunea le poate inchiria fara alte anuntari in prealabil, in situatia in care nu a fost facuta o informare asupra sosirii tarzii.
AConfirmarea unei rezervari individuale sosite pe e-mail sau telefonic se face prin trimiterea unui Formular de rezervare. Clientii au obligatia de a verifica corectitudinea datelor inscrise in acest formular. Modificarea rezervarii confirmate se va accepta in limita disponibilitatii, la data anuntarii modificarii.
Este acceptata plata numerar, cu carte de credit (Visa, Mastercard, Maestro) sau prin virament. Achitarea cazarii si a costurilor suplimentare se va face cel tarziu la check-out. Hotelul isi rezerva dreptul de a incasa costul cazarii si la check-in. In perioada evenimentelor de anvergura desfasurate in oras, hotelul isi rezerva dreptul de a solicita plata integral in avans. De asemenea acceptam plata prin tichete si carduri vacanta: Sodexo, Up Romania, Edenred.

Copiii cu varsta cuprinsa intre 0-4 ani (neimpliniti) beneficiaza de gratuitate daca sunt cazati in camera cu doi adulti platitori folosind acelasi pat.
Copiii cu varsta cuprinsa intre 5-10 ani beneficiaza de 50% reducere la cazare .
Copiii cu varsta cuprinsa intre 11-16 anibeneficiaza de 25% reducere.
Copiii cu varsta de peste 16 ani sunt considerati adulti .

Pensiunea dispune si de patuturi pentru bebelusi oferite gratuit in baza disponibilitatii.

Capacitatea maxima pentru paturi suplimentare/patuturi intr-o camera este 1.

Orice tip de pat suplimentar/patut trebuie solicitat iar acordarea acestuia trebuie sa fie confirmata de unitatea de cazare.

Parintii sunt obligati sa certifice varsta copiilor cu un document de identitate la check-in.
Pensiunea in hotel cu animale de companie este interzis.
Micul dejun se serveste zilnic intre 08:00 si 10:00. Restaurantul, Terasa si barul este deschis zilnic intre orele 12:00-20:00.
In cadrul Pensiunea fumatul este interzis. Nerespectarea interdictiei atrage dupa sine sanctionarea cu 150 euro/zi a consumatorului.
Pensiunea nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele pagube produse autovehiculelor sau a bunurilor aflate in interiorul acestora pe perioada stationarii in parcare. Nu ne asumam raspunderea nici pentru obiectele uitate, pierdute sau presupus furate in incinta Pensiunea, a salii de conferinta, a restaurantului, a terasa, a piscina si barului.
Pensiunea dispune de parcare gratuită, monitorizată video și păzită.
Internet wireless (WI-FI) este disponibil in intregul Pensiunea si este gratuit.
Check-in: dupa ora 14:00 pm
Check-out: pana la ora 12:00am

Late Check-out (Tarif depasire check-out):
– in cazul in care clientul va tine ocupata camera, fiecare ora in plus dupa orele 12:00 pm va fi taxata cu 50 RON doar conform autorizatiei primite de la receptia Pensiunea.
La cerere, asigurăm transfer (microbuze, Mercedez Vito, 8 locuri) către/de la Aeroportul Internațional Sibiu, situat la o distanță de 18 km, precum și transport cu autocare/microbuze.
La proprietate şi în zona din jur pot fi practicate diverse activităţi, inclusiv schi şi drumeţii, la cerere asigurându-se animatori, instructori de schi sau/şi înot.
Oaspeţii au la dispoziţie cadă cu hidromasaj, piscină interioară, saună, biliard, ping pong, foosball, coș baschet, poartă fotbal, sală sport, foc de tabără. Complexul Turistic Casianna oferă o recepţie cu program non-stop, o terasă în aer liber, facilităţi de conferinţe şi banchet, un lounge comun şi un loc de joacă.
La cerere, asigurăm transfer (microbuze, Mercedez Vito, 8 locuri) către/de la Aeroportul Internațional Sibiu, situat la o distanță de 18 km, precum și transport cu autocare/microbuze.
Contactați-ne

acum

Adresa:

Str. Platos II, Păltiniș

Check-In:

14:00 pm

Phone:

+40 720 998 662

Check-Out:

12:00 pm

Rezervați acum cu WhatsApp, Luni-Duminica 10:00-22:00

Rezervați acum cu Messenger, Luni-Duminica 10:00-22:00Email: complexturisticalpinacasi@gmail.com

Disponibil la: 8am - 10pm

+40 720 998 662